Polònia i el piano

Anna Miernik, piano

Finalitzat
Diumenge 10 de setembre | 20:00 h

Església de S’Agaró Programa

F. Chopin (1810-1849)
Nocturn en Mi bemoll Major Op. 9 núm. 2

I. J. Paderewski (1860-1941)
Caprice-Vals Op. 10 núm. 5

K. Szymanowski (1882-1937)
Estudi en si bemoll menor Op. 4 núm. 3

F. Nowowiejski (1877-1946)
Borowiak

F. Chopin (1810-1849)
Variacions en Si bemoll Major Op. 12
Vals en Mi bemoll Major Op. 18 núm. 1
Balada en sol menor Op. 23
Scherzo en si bemoll menor Op. 31

Anna Miernik, piano

“És una de les poques artistes veritablement excepcionals de la Nova Generació” (Zbigniew Lampart. Compositor i crític musical).

Com a solista i intèrpret de música de cambra ha actuat en 24 països (Armènia,Austràlia, Bèlgica, Brasil, Canadà, Xile, Colòmbia, Eslovènia, Estats Units, França, Geòrgia, Israel, Itàlia, Kazakhstan, Lituània, Luxemburg, Macedònia, Mèxic, Montenegro, Nova Zelanda, Perú, Polònia,Sèrbia,Turquia) de 5 continents.El seu debut al Carnegie Hall de Nova York (Weil Recital Hall) va tenir lloc l’any 2015.

Ha rebut nombrosos Premis nacionals i internacionals. L’any 2013, durant la seva gira per Austràlia, Nova Zelanda, Canadà i Estats Units, l’Anna va oferir quinze recitals, incloent un concert al mundialment famós Sydney Opera House, així com a Brisbane, Calgary, Canberra, Melbourne, Ottawa, Perth i Wellington (Nova Zelanda). Durant l’any 2014 i 2015 ha actuat,entre altres llocs,a NovaYork,Monterrey,Roma, Bari (Itàlia),Kotor (Montenegro),Ohrid (Macedònia),Tbilisi (Geòrgia), Erevan (Armènia),Tel Aviv (Israel), Kazakhstan i Turquia.

L’Anna ha completat els estudis superiors de Música a l’Acadèmia de la Música de Cracòvia el 2013, després de completar els seus estudis de Piano amb el professor Andrzej Pikul i Slawomir Zubrzycki. Ha rebut classes magistrals d’eminents pedagogs com Paul Badura- Skoda i Dina Yoffe.

El seu primer àlbum, amb l’enregistrament de sonates de J. Brahms i de C. Franck, ha estat editat el juny de 2014.

Atès que el seu repertori comprèn obres de més de vint compositors polonesos (incloent Chopin, Lutoslawski i Szymanowski), l’artista inclou habitualment obres d’aquests autors en els programes dels seus concerts. D’aquesta manera contribueix a difondre la música polonesa a l’estranger.A causa de la seva fascinació per la música moderna, l’Anna ha pres part en diverses estrenes de noves composicions , algunes dedicades a ella mateixa.

Les seves gravacions han estat difoses a través de nombrosos mitjans de comunicació i molts diaris internacionals han publicat crítiques dels seus concerts.

Diumenge
10
set
20:00 h
 
Des de
18 €
Finalitzat