Música romàntica per a trompeta i piano

Oliver Lakota, trompeta · Frank Wasser, piano

Finalitzat
Dissabte 29 de juliol | 20:00 h

Església de Sant Martí d’EmpúriesPrograma

V. Bellini (1801-1835)
Concert per a trompeta en Mi bemoll Major

S. Rachmaninov (1873-1943)
Vocalise

G. Parès (1862-1934)
Fantasie-Caprice

J. B. Arban (1825-1889)
Variacions per a trompeta i piano (sobre Norma de Bellini)

And many more...

Oliver Lakota, trompeta

Va iniciar els seus estudis al Conservatori Bruckner de Linz amb el Professor Franz Veigl i després a Bo Nilsson a Malmö (Suècia).Va continuar la seva formació a la Universitat de les Arts a Bremen amb el conegut solista barroc Otto Sauter.

Oliver Lakota és convidat a actuar en diverses ocasions com a solista al Carnegie Hall de Nova York,Tòquio,Viena, Cascais (Portugal), Ciutat de Mèxic i en el marc de les Setmanes Europees de Passau, per mostrar el seu repertori barroc, clàssic i contemporani a una àmplia audiència arreu del món.

Supervisa molts projectes musicals transnacionals i sèries de música a Baviera i la República Txeca.Aquests darrers anys ha destacat la seva creixent participació i col·laboració artística amb diverses orquestres de cambra de la República Txeca.

Frank Wasser, piano

Neix a Trier (Alemanya) i inicia els seus estudis de piano amb Brigitte Pfeiffer, Georg Sava, Georg Sebog i els continua fent interpretació liederística amb Aribert Reimann alla Hochschule der Künste de Berlín.

Com a solista ha actuat en diverses sales de prestigi internacional i s’ha especialitzat en la música del segle xx i ha col·laborat amb artistes tals com Igor Shukow,Wolfgang Glemser i Georg Sava.

És membre fundador de l’“Institut für westslawische Musik- forschung” a Cottbus i ha rebut el “Guido Adler Preis” per la música i ciència al 2004.

Ha dut a terme un gran nombre d’enregistraments com a solista i en formacions de cambra en Cd i ràdio.

És director del “New Berliner Klaviertrio“, formació a la qual importants compositors contemporanis (Kurt Schwaen, Ullrich Pogoda, B. K. Przybylski) han dedicat les seves obres.

Fou membre del jurat internacional del concurs pianístic “ROVERE D’ORO” del 2002 al 2005 a San Bartolomeo al Mare, president del concurs internacional de Roma el 2004,...

Ha actuat entre d’altres llocs a Itàlia, Rússia, Anglaterra, Alemanya i Iugoslàvia.

Actualment ensenya piano i música de cambra a Berlín, tasca que compagina amb les masterclass arreu d’Europa.

Dissabte
29
jul
20:00 h
 
Des de
15 €
Finalitzat